Новини

Чеська республіка, КНР, Румунія та Болгарія запрошують на навчання українських студентів та викладачів
Чеська республіка, КНР, Румунія та Болгарія запрошують на навчання українських студентів та викладачів
25 лютого 2015
Як повідомило Міністерство освіти та науки України, у 2015/16 навчальному році українські студенти та викладачі вищих навчальних закладів у рамках Стипендіальної програми з навчання або стажування за кордоном зможуть поїхати на навчання до Чеської республіки, КНР, Румунії та Болгарії.

Так, згідно із повідомленням МОН, Міністерство освіти, молоді, фізичного виховання Чеської Республіки виділило 4 стипендії (за принципом взаємності) для українських студентів і викладачів ЗВО з метою вивчення чеської мови у рамках Літньої школи слов’янських студій у Чеській Республіці. Заяви про участь у програмі приймаються до 2 березня 2015 року.

Уряд КНР виділив Уряду України повних 57 стипендій на 2015-2016 навчальний рік. Заяви про участь приймаються до 30 квітня 2015 року.

МЗС Румунії надає 85 стипендії для студентів із зарубіжних країн, що не є членами ЄС. Заяви на участь приймаються до 5 березня 2015 року.

Міністерство освіти та науки Республіки Болгарія надає 5 місць для студентів та викладачів болгаристів та славістів для участі у щорічному літньому семінарі з болгарської мови, літератури та культури. Заяви на участь приймаються до 15 квітня 2015 року.
Написати нам