Новини

Додаток для навчання
Додаток для навчання
9 грудня 2014
Напередодні був випущений додаток Learner Mosaic, розробником якого є компанія Kidadaptive. За його розробку відповідали фахівець з психології розвитку та вчений зі Стенфорда, який захистив докторську ступінь за впливом ігор на освіту. Їх обох не влаштовувало, що актуальні наукові знання про виховання і навчання дітей дошкільного віку не виходять за межі вузького кола експертів і зовсім не отримують практичних застосувань.

Одержувана статистика представлена у вигляді пазлу активностей, а останні досягнення дитячої психології та педагогіки зазначені у форматі невеликих ігор, вправ та завдань.

Навчально – виховний процес дитини у цьому додатку супроводжується рекомендаціями для дітей та батьків в шести областях: знання, креативність, фізичні здібності, навички спілкування та емпатії, характер, а також критичне мислення та вирішення проблем.

Кожен бажаючий може безкоштовно завантажити додаток в App Store. Kidadaptive планує перетворити його на повноцінну онлайн-платформу з більш складними алгоритмами аналізу Big Data, а також створити цілу екосистеми пов’язаних між собою додатків, що працюють на основі отриманої інформації та наукових досягнень.



За матеріалом: WIRED
Написати нам