Новини

Дипломи так званих ЛНР і ДНР не будуть визнані навіть Росією
Дипломи так званих ЛНР і ДНР не будуть визнані навіть Росією
26 травня 2015
Як зазначив народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Єгор Фірсов, дипломи вищих навчальних закладів з окупованих територій луганської та донецької областей не будуть визнані навіть Росією.

«Усі заяви представників «ЛНР» та «ДНР», що дипломи будуть визнані – маячня. Це фейк, як і все те, що обіцяють ці терористичні організації», – сказав він.

Також, він підкреслив, що неодноразово закликав студентів, які навчаються у вищих навчальних закладах на окупованих територіях, лишати їх і переводитися навчатися до тих ЗВО, що розташовані на підконтрольних Україні територіях.

«Я згоден, що це важко. Не завжди держава забезпечує належні умови. Проте студенти саме в Україні отримають диплом, який буде визнаний», – наголосив Єгор Фірсов.

Єгор Фірсов повідомив про те, що на окупованих територіях йде пропаганда про створення філій Московського державного університету чи Ростовського університету. «Це викликає лише посмішку. Ніхто туди не прийде. І ті дипломи, які видадуть у «ЛНР» і «ДНР», не будуть визнані навіть в Росії», – сказав Фірсов.
Написати нам