Новини

Google започаткував освітній  центр для вчителів
Google започаткував освітній центр для вчителів
6 липня 2015
Google відкрив освітній центр для вчителів, доступний безкоштовно і кожному, хто знає англійську мову.

Мета і сенс — навчити педагогів використовувати інструменти Google у навчальному процесі. Враховуючи тренди в освіті, навичка «встигати за прогресом» вкрай необхідна. Посилаючись на результати масштабного дослідження Американської Федерації Вчителів, Google підкреслює, що впровадження нових ініціатив без необхідної професійної підготовки викликає стрес.

Коротко про програму навчання. Залежно від рівня підготовки можна вибрати базовий або просунутий курс, охопити теми професійного зростання, економії часу, навчання студентів.

«Професійне зростання» — це про те, де і як шукати відповіді на питання. Передбачає не тільки безликі сервіси, але і допомогу від близьких по карті вчителів Google. У секції «Економія часу» йдеться про те, як організувати адміністративну роботу так, щоб її стало менше і вона не відволікала від найцікавішого — викладання. «Навчання студентів» — про натхнення, про те, що треба залучати дітей у навчальний процес, використовуючи сучасні, зрозумілі поколінню інструменти.

Освітній центр — це гнучка система, що не припускає, що треба бути біля монітора в певний час або проходити уроки в строгій послідовності. По допомогу можна звертатися в будь-який конкретний відрізок часу.
Написати нам