Новини

МОН приймає пропозиції від ЗВО щодо держзамовлень
МОН приймає пропозиції від ЗВО щодо держзамовлень
20 листопада 2014
Листом № 1/9-599 від 17 листопада 2014 року Міністерство освіти і науки звернулося до керівництва вищих навчальних закладів з проханням до 15 грудня подати конкурсні пропозиції обсягу прийому та випуску фахівців з вищою освітою на 2015 рік. Даний лист був підписаний першим заступником міністра освіти Інною Совсун.

При формуванні конкурсних пропозицій обсягу прийому за державним замовленням за освітньо-кваліфікаційними рівнями молодшого спеціаліста та бакалавра керівництву вищих навчальних закладів необхідно брати до уваги прогнозовану регіональну чисельність випускників основної та старшої школи.

Задля приведення у відповідність з регіональними ринками освітніх послуг та ринків праці, конкурсні пропозиції щодо обсягу прийому на навчання та випуск фахівців мають бути погоджені з обласними державними адміністраціями та регіональними центрами зайнятості.

Також, при розміщення державного замовлення за спеціальностями буде здійснюватися з урахуванням профільного спрямування вищого навчального закладу.

Зверніть увагу: навчальним закладам І-ІІ рівнів акредитації державні замовлення на навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра надаватися не будуть.
Написати нам