Новини

Щодо прийому заяв від вступників-дев’ятикласників
Щодо прийому заяв від вступників-дев’ятикласників
13 липня 2021
13 липня о 18:00 завершується прийом заяв та документів від вступників до закладів фахової передвищої освіти, які вступають до коледжів на основі базової загальної середньої освіти за денною формою.

Водночас додатковий прийом документів для здобуття фахової передвищої освіти за кошти фізичних або юридичних осіб визначається закладами освіти за умови додаткового зарахування не пізніше 31 серпня.

Конкурсний відбір на навчання для здобуття фахової передвищої освіти на основі базової загальної середньої освіти здійснюється за результатами вступних випробувань, що відбуваються у формі вступних іспитів, творчих конкурсів або співбесіди.

Іспити, творчі конкурси та співбесіди вступників будуть проведені з 14 до 24 липня. Водночас творчі конкурси можуть проводитись не більше ніж у два тури, кожен з яких оцінюватиметься окремо.

Рейтингові списки вступників будуть сформовані на основі конкурсного бала вступників. Оприлюднення рейтингових списків відбудеться не пізніше 12:00 годин 27 липня.

Вступники, які отримають рекомендації до зарахування, мають виконати вимоги до зарахування на місця державного або регіонального замовлення до 12:00 годин 29 липня.

Зарахування вступників за державним або регіональним замовленням відбудеться не пізніше 18:00 год 31 липня; за кошти фізичних або юридичних осіб – не пізніше ніж 03 серпня, додаткове зарахування – не пізніше, ніж 31 серпня.
Написати нам