Новини

Шановні керівники навчальних закладів!
Шановні керівники навчальних закладів!
2 липня 2015
Шановні керівники навчальних закладів!


Шановні керівники навчальних закладів!



Виробник документів про освіту державного зразка з 15 річним досвідом, Науково-дослідний інститут прикладних інформаційних технологій висловлює Вам свою повагу та пропонує співпрацю у цьому напрямі!

Документи про освіту від НДІ ПІТ є еталоном, державним зразком, якість яких відзначається випускниками усіх вищих навчальних закладів. Всі документи відповідають ДСТУ та ISO 9001. За допомогою програми «Education» процес замовлення стає простою та автоматизованою, зробивши лише декілька кроків Ваші документи одразу будуть надруковані. Ми гарантуємо виконання замовлень у визначений термін. Система прийому даних та виконання отриманого замовлення налагоджена до найменших дрібниць, тому Ви можете бути спокійні за вчасне отримання дипломів та додатків.

При замовленні документів про освіту у НДІ ПІТ отримайте АС «Деканат» та АС «Студмістечко» у подарунок. З АС «Деканат» Ви зможете автоматизувати та полегшити процес заповнення додатків до дипломів та отримання Diploma Supplement. На сторінці «Замовте якісні документи про освіту та отримайте АС „Деканат“ у подарунок» описані деталі акції.


Зразки документів про вищу освіту та ціни на них Ви можете переглянути на сайті osvita.net в розділі «Документи про вищу освіту 2015!». Інформація про АСУ «ЗВО» доступна на офіційному сайті vuz.osvita.net. З повагою, Науково-дослідний інститут Прикладних інформаційних технологій

З питань акції: Телефон: +38(044)373-69-67 Email: perkov@osvita.net З питань замовлення документів: Телефон: +38(044)246-99-70 Email: o.kubashko@osvita.net
Написати нам