Новини

Сучасні технології захисту навчального закладу. Частина 2.
Сучасні технології захисту навчального закладу. Частина 2.
28 серпня 2012

Електронний учнівський квиток



Продовження публікації статті «Сучасні технології захисту навчального закладу» від 13.08.2012

Важливою складовою Комплексної системи безпеки навчального закладу АСІК «ШКОЛА» є електронний учнівський квиток — персоніфікований, захищений від підробок офіційний документ, що підтверджує особу учня, містить інформацію про навчальний заклад, в якому той навчається, важливу додаткову інформацію про учня:

  • контактні телефони батьків,

  • контактні дані навчального закладу,

  • групу та резус-фактор крові дитини.


В електронний учнівський квиток вмонтовано безконтактний чіп- модуль. Цей модуль дає змогу використовувати одну й ту саму картку для ідентифікації особи як для проходу в навчальний заклад, так і в інших системах, зокрема під час роботи з комп’ютером, інтернетом тощо. Електронний учнівський квиток — це документ, що забезпечує пільговий проїзд учнів у міському пасажирському транспорті. За допомогою цього документа можна інформувати батьків про навчально- виховний процес, про все, що відбувається з їхньою дитиною у навчальному закладі. Тут містяться дані про відвідування учнем занять, його успішність, про перераховані кошти.
Зрештою, електронний учнівський квиток — це один з перших офіційних документів у житті дитини. Його урочисте вручення на «шкільній лінійці» позитивно впливає на усвідомлення дитиною своєї нової соціальної позиції, на формування її самостійності, відповідальності.


Далі буде. Слідкуйте за новинами у розділі «Прес-центр»
Написати нам