Новини

У Вінниці відбувся фінал XIV Всеукраїнської учнівської Інтернет-олімпіади з інформатики
У Вінниці відбувся фінал XIV Всеукраїнської учнівської Інтернет-олімпіади з інформатики
17 березня 2015
Відбувся фінал XIV Всеукраїнської учнівської Інтернет-олімпіади з інформатики. Усього в олімпіаді брало участь 923 учасники з усіх регіонів України. Четвертий фінальний тур олімпіади, до якого було допущено 109 школярів з 10 регіонів України було проведено на базі Вінницької фізико-математичної гімназії № 17. Для проведення олімпіади застосовувалось спеціальне програмне забезпечення, що дає можливість організувати обмін інформацією між учасниками та журі, автоматизовану перевірку робіт учасників та самостійну перевірку в режимі on-line.

Учасниками змагань та їх наставниками було відзначено високий науковий та організаційний рівень проведення олімпіади. Олімпіадні завдання були складними, але цікавими та передбачали нестандартні рішення.

Списки учасників, умови задач та інші матеріали олімпіади можна знайти на сайті олімпіади.

Відповідно до Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади з навчальних предметів та спільного рішення оргкомітету та журі Всеукраїнської Інтернет-олімпіади з інформатики NetOI-2014 переможці, які отримали дипломи 1 та 2 ступеня, можуть взяти участь у 4-му етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики 2015 р. понад визначену відповідному регіону рейтингову кількість учасників.



За матеріалом: www.olymp.vinnica.ua
Написати нам