Новини

Відзначення Міжнародного Дня щастя
Відзначення Міжнародного Дня щастя
19 березня 2015
Міжнародний день щастя у всьому світі відзначається 20 березня, який було проголошений ООН у 2012 році з метою підтримки ідеї про те, що прагнення до щастя є загальним почуттям для всіх людей нашої планети.

Кожен може залучитися до цієї події та зробити свій вклад. Наприклад, такі видатні музиканти, як Ед Ширан, Джеймс Блант, Девід Гетта, Ед Ширан та Джон Ледженд, допоможуть ООН укласти список «пісень щастя».

ООН закликає відомих персон та користувачів Twitter підписувати улюблені пісні тегом #HappySoundsLike.

Як зазначив генеральний секретар Пан Гі Мун, у цей день планується використати універсальну мову музики, аби показати солідарність з мільйонами людей, які страждають від бідності, порушення прав, гуманітарних криз та наслідків деградації навколишнього середовища та змін клімату по всьому світу.

Україна теж буде відзначати цей день, щоб показати всьому світові свою яскравість та щирість. Протягом дня будуть проводитися різноманітні флешмоби у реальному житті та у соціальних мережах, цікаві заходи для дітей та всієї родини.

Головною метою програми Дня щастя – є переконання всього світу у тому, що Україна –  це не лише місце військових подій. Отже бажаємо кожному із Вас мирного неба, щастя у оселі та здоров’я.
Написати нам