Новини

Як здати тест ЗНО-2014 на 200 балів
Як здати тест ЗНО-2014 на 200 балів
14 січня 2014
Для кожного школяра настає той момент, коли вступ до ЗВО виходить на перший план у списку необхідних речей. У цей період кожен з них, та їх батьків задається одним питанням: — «Як скласти тести на відмінно, і вступити до ЗВО?».

Щоб вирішити це завдання, треба дізнатися відповідь на кілька питань:

- Де отримати якісну консультацію?
- Яким методом можна якісно підготуватися до здачі ЗНО?
- Який ЗВО обрати, як знайти кращий в Україні?

Давайте розберемося в даній ситуації. Для початку, треба дізнатися, де ж проконсультуватися з питань здачі ЗНО-2014. Ви можете звернутися до Ваших шкільним вчителям, але в більшості випадків вони можуть не досить якісно пояснити всі необхідні Вам аспекти. Для більш детальної консультації можна звернутися за телефоном у Ваш регіональний центр оцінювання якості освіти. Всі телефони регіональних центрів можна побачити на сайті УЦОЯО у розділі «Регіональні центри».

Після отримання консультації постає необхідним вибір, що робити далі, як підготуватися до ЗНО-2014.

Є три варіанти, а саме, просто сподіватися на якість освіти в школі, і нічого більше не робити. Цей варіант найлегший , але най ненадійний.
Другий варіант — це найняти репетитора для занять з дитиною, накупити велику кількість книг та підготовчих матеріалів, і почати підготовку. Досить непоганий варіант, але теж не без вад. Наприклад , куплені матеріали можуть бути вже застарілими і неактуальними, що погіршить підготовку, і може привести до незадовільного результату. Цей варіант необхідно вибирати на свій страх та ризик.

Третім варіантом є освітні портали з підготовки до ЗНО -2014. Дані ресурси дають можливість підготуватися до здачі тестів не виходячи з дому, а матеріал на даних ресурсах буде завжди актуальним. Одним з найпопулярніших, і в той же час доступних, є сайт «Абітурієнт». За час його існування велика кількість абітурієнтів змогла без проблем вступити до ЗВО на бюджет. Так само, на цьому порталі є унікальна можливість по підготовці з окремих предметів. Всю необхідну та актуальну інформацію Ви можете подивитися за цим посиланням — http://zno.osvita.net/Information.aspx.

Третій варіант найбільш оптимальний та безпечний на сьогоднішній момент.

Відповідь на останнє питання, а саме: — «Який ЗВО обрати, як знайти кращий в Україні?», є найбільш простим, відповідь на який знаходиться на ресурсі «Євро Освіта» в розділі «Рейтинг вищих навчальних закладів України, топ-200».

От і все, можете сміливо починати підготовку до здачі ЗНО-2014. Удачі й успіхів усім у здачі тестування.
Написати нам