Новини

Зарахування на навчання, — Роз’яснення МОН
Зарахування на навчання, — Роз’яснення МОН
9 вересня 2014
Відповідно до розділів ХХ та ХХІІІ Умов прийому 2014, вищим навчальним закладам України передбачено право проводити додаткове зарахування осіб на конкурсній основі.

У випадку звільнення місць державного замовлення та відсутності претендентів на ці місця, проводиться зарахування громадян за конкурсом, які навчаються за кошти фізичних і юридичних осіб, на підставі відповідного наказу.

Всі зміни до Умов прийому, затверджені наказом МОН від 04 вересня 2014 року № 983 та знаходяться у державному реєстрі Міністерства юстицій України.

За розпорядженням Кабінету Міністрів України від 27 серпня 2014 р. № 785 «Деякі питання організації 2014/15 навчального року в навчальних закладах, що розташовані у Донецькій і Луганській областях» та наказом Міністерства освіти і науки України від 04 вересня 2014 року № 983 до Умов прийому до вищих навчальних закладів України в 2014 році внесено зміни, що регулюють питання вступу на навчання та організацію навчального процесу в Донецькій і Луганській областях, а також проведення додаткового конкурсного відбору та зарахування в 2014 році до військових навчальних закладів (військових навчальних підрозділів вищих навчальних закладів), інших вищих навчальних закладів, які здійснюють підготовку фахівців для Збройних Сил України, Міністерства внутрішніх справ України, Служби безпеки України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Державної прикордонної служби України у строки, визначені керівниками цих вищих навчальних закладів.

Лист МОН № 1/9-451 від 08.09.2014 «Про надання роз’яснень щодо зарахування на навчання»: Переглянути on-lineЗавантажити



За матеріалом: Урядовий портал
Написати нам