Новини

Знижки на авіаквитки для студентів Національного медичного університету імені О.О.Богомольця
Знижки на авіаквитки для студентів Національного медичного університету імені О.О.Богомольця
16 грудня 2014
Відтепер студенти університету за наявності студентського квитка матимуть знижку на авіаквитки в будь-яку країну світу. Це стало можливим після підписання угоди між Громадською організацією «Всеукраїнський студентський союз «Студент за кордоном» та Національним медичним університетом імені О.О.Богомольця.

Всеукраїнський студентський союз «Студент за кордоном» є громадською, неполітичною, некомерційною організацією, який складається зі студентської молоді, які вчиться за кордоном. В ньому представлені іноземні студенти, які навчаються на території України та українці, що здобувають освіту за межами країни.

Метою налагодження союзу є прагненням іноземних студентів об’єднатися для вирішення ряду проблем, пов’язаних з їх навчанням, побутом, відпочинком, підвищенням інтелектуального і культурного рівня, спортом, медичним обслуговуванням, правовим і соціальним захистом. Також, за допомогою укладеного союзу адаптація іноземних студентів в Україні відбуватиметься швидшими темпами.

Робота з міжнародними молодіжними проектами, грантами, стажуванням, обміном між навчальними закладами та інтегрування української вищої освіти в європейську та світову спільноту.

Знайомство з українською культурою та звичаями, налагодження дружніх стосунків в студентських колективах, залучення іноземних студентів до активного життя в ЗВО та громаді міста – одні з завдань ВСС «Студент за кордоном».



Написати нам