Новини

Сучасні технології захисту навчального закладу. Частина 3
Сучасні технології захисту навчального закладу. Частина 3
22 вересня 2012

Переваги комплексної системи безпеки навчального закладу



Завершення публікації статті «Сучасні технології захисту навчального закладу» від 13.08.2012 та 28.08.2012

Згідно з чинним законодавством за життя та здоров’я дитини під час навчально-виховного процесу відповідає керівник навчального закладу. Комплексна система безпеки навчального закладу АСІК «ШКОЛА» виключає не"санкціоноване проникнення в будівлі та на територію закладу сторон"ніх осіб і техніки, захищаючи учнів та працівників від можливих насиль"ницьких дій.

Комплексна система безпеки навчального закладу АСІК «ШКОЛА» дає змогу не лише забезпечити належний пропускний режим, а й вести ретельний облік відвідування закладу учнями і працівниками.

Крім того, автоматизована система дає змогу постійно інформува"ти батьків, коли їхня дитина прийшла до навчального закладу та скільки часу вона там перебувала, завдяки SMS-повідомленням на вказаний ними номер мобільного зв’язку.
Система відеоконтролю відстежує всі події всередині будівлі і по периметру навчального закладу.

За допомогою Комплексної системи безпеки навчального закладу керівник може відстежувати фактично все, що пов’язано з навчально-виховним процесом, сидячи за комп’ютером у своєму кабінеті, а отже, заощаджуючи власний час та безпосередньо спостерігаючи за всім, що відбувається.

Адміністрації тих навчальних закладів, де вже працює Комплексна система безпеки навчального закладу АСІК «ШКОЛА», вважають, що її впровадження дає змогу підвищити дисципліну серед учнів та захистити навчальний заклад від візитів небажаних гостей, а час, який раніше витрачався на бюрократичні процедури, може бути використано для поліпшення ефективності освітнього процесу.
Головне, що впровадження таких комплексних автоматизованих систем — реальність, і з ними вже працюють навчальні заклади Києва.

Складові комплексної системи безпеки навчального закладу:


  • турнікети

  • камери відеоспостереження

  • перепустки (електронні учнівські квитки, перепустки працівників)

  • програмне забезпечення систем

Телефон менеджера відділу впровадження +38 044 373–69–67 (вн. 52)



Написати нам